Je seksleven is het investeren waard!

Schroom niet om me iets te vragen. Niets is mij te gek. Veel workshops zijn ook privé mogelijk, voor jou alleen of samen met een partner.

Als je twijfelt, maak dan eerst een  intake afspraak voor Video bellen of lees eens  de Lovende woorden van cliënten die je voor gingen.

Nu ook sessies in het weekend mogelijk.

Sessies duren  gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Tarieven:

[contant betalen of ter plekke met je mobiel, faktuur op aanvraag mogelijk].
Cliënten worden verzocht voor hun afspraak eerst 55,- Euro of het volledige bedrag van te voren over te maken of op te sturen. Of een skype intake.

Coachingsgesprek of korte workshop met advies en oefeningen 155,- Euro. Elk half uur extra 45, – Euro.

Video bellen intake van 10 minuten 5,- Euro, dit bedrag krijg je terug bij je eerste bezoek.

Video bellen coaching van 60 minuten 125,- Euro

Playshops en massages: zie de desbetreffende links.

Inbegrepen bij de coaching is een uitgebreid verslag van het gegeven advies, huiswerk in de vorm van oefeningen, mailwisseling en feedback.

 

  1. Je kunt mij niet bellen. Via de telefoon kan ik niet zien wat de ander aan het doen is aan de andere kant van de lijn. Ik ben geen sexlijn. In eerste instantie kun je dus alleen mailen.
  2. Een afspraak is pas definitief als ik een borg van 50,- of 55,- euro  [afhankelijk van het totaal bedrag voor de coaching],  van te voren op mijn bankrekening heb ontvangen. Mijn bankrekeningnummer ontvang je als je aangeeft via een mail dat je een afspraak wil maken. Maak je een afspraak dan krijg je dat bedrag terug bij het afrekenen van de coaching.
  3. Voor het maken van een afspraak kun je wel video chatten met mij. [via skype, whatsapp of messenger] Dit kan als intake van 10 minuten om te kijken of je bij mij aan het juiste adres bent. Dit bedrag moet van te voren gestort worden op mijn bankrekening.  Wil of kun je niets overmaken, dan bied ik ook nog de mogelijkheid om 5 minuten te videochatten. Ik maak dan wel een screenshot die ik op facebook plaats als je een afspraak maakt en vervolgens toch niet op komt dagen. Tijdens een intake of een korte videochat van 5 minuten geef ik nog geen advies of tips! Maak je een afspraak dan krijg je ook dat bedrag terug bij het afrekenen van de coaching.

Ik ga over deze regels niet in discussie!

 

Leverings-en betalingsvoorwaarden:

Individuële sekscoaching vindt plaats na een persoonlijke afspraak.
Tijdens de voorbereidingen voor de afspraak zijn de tijdsduur en de prijs overeengekomen. Na het overschrijven van de borg is de afspraak definitief. Het verschuldigde bedrag wordt meteen na afloop contant betaald of ter plekke overgemaakt, minus de borg.
Bij verhindering dienen afspraken tenminste 24 uur van te voren worden afgezegd of bij ziekte of ongeval binnen een redelijke termijn. Bij geen of te late afzegging wordt een rekening gestuurd met het volledige bedrag dat was afgesproken voor de sessie, welke binnen veertien [14] dagen voldaan moet worden.

Sekscoaching aan groepen in de vorm van workshops en lezingen dienen na afloop direct contant te worden betaald of binnen veertien [14] dagen na ontvangst van een factuur van Coshida Multi Media.
Coshida Multi Media, noch Cora Emens in persoon stelt zich aansprakelijk voor geleden schade, materieel of immaterieel door fouten die gemaakt worden bij het opvolgen van de adviezen die Cora Emens geeft.
Er wordt uitgegaan van de eigen verantwoordelijkheid, gezond verstand en een positieve instelling ten opzichte van het coachingsproces.
Bij zware lichamelijke klachten is overleg met een arts gewenst.
Bij medewerking aan producties voor derden, zoals TV, radio, parties en dergelijke wordt vooraf schriftelijk vastgelegd onder welke condities de medewerking plaatsvindt en wat de vergoeding is.
Betaling direct na afloop contant of binnen veertien [14] dagen na ontvangst van een factuur van Coshida Multi Media.