Waarom regels voor het maken van een afspraak?

Lieve mensen,

Leuk vind ik het ook niet, maar ik ben genoodzaakt om een aantal regels te verduidelijken voor het maken van een afspraak. Laat ik eerst uitleggen waarom….

Dit omdat er één of meerdere mannen zijn die niet op zijn komen dagen na het maken van een afspraak. Dat is vervelend voor mij omdat ik dan voor niets zit te wachten, alles klaar heb gezet en kosten heb gemaakt om mijn ruimte te verwarmen bijvoorbeeld voor een massage. Plus dat in de plaats van die man ik een ander persoon had kunnen coachen.

Hoe het komt weet ik niet precies, maar dit is mij in 2017 herhaaldelijk overkomen. Misschien was het steeds dezelfde lolbroek onder een andere naam of misschien werden de desbetreffende mannen opeens bang. Gek genoeg gebeurd dit nooit met vrouwen. Misschien komt het doordat er tegenwoordig zoveel aanbieders zijn voor seks coaching en men het vak niet serieus neemt. Ik heb hier in mijn 30 jaar als professioneel begeleidster van mensen op het gebied van seks nooit eerder last van gehad. Hoe dan ook, ik heb een aantal regels op moeten stellen om mijzelf te beschermen helaas.

Ik ga over deze regels niet in discussie!

  1. Je kunt mij niet bellen. Via de telefoon kan ik niet zien wat de ander aan het doen is aan de andere kant van de lijn. Ik ben geen sexlijn. In eerste instantie kun je dus alleen mailen.
  2. Een afspraak is pas definitief als ik een borg van 50,- of 55,- euro  [afhankelijk van het totaal bedrag voor de coaching],  van te voren op mijn bankrekening heb ontvangen. Mijn bankrekeningnummer ontvang je als je aangeeft via een mail dat je een afspraak wil maken. Maak je een afspraak dan krijg je dat bedrag terug bij het afrekenen van de coaching.
  3. Voor het maken van een afspraak kun je wel video chatten met mij. [via skype of messenger] Dit kan als intake van 10 minuten om te kijken of je bij mij aan het juiste adres bent. Dit bedrag moet van te voren gestort worden op mijn bankrekening.  Wil of kun je niets overmaken, dan bied ik ook nog de mogelijkheid om 5 minuten te videochatten. Ik maak dan wel een screenshot die ik op facebook plaats als je een afspraak maakt en vervolgens toch niet op komt dagen. Tijdens een intake of een korte videochat van 5 minuten geef ik nog geen advies of tips! Maak je een afspraak dan krijg je ook dat bedrag terug bij het afrekenen van de coaching.

Ik vraag hiervoor je begrip. Ik werk professioneel en verwacht dan ook serieus genomen te worden zoals ik jou ik serieus neem als je een afspraak maakt.

Heb je vragen over mijn sekscoaching, kijk dan a.u.b. eerst even bij FAQ’s. Misschien vind je daar het antwoord al.

Hopende je ook in 2018 van dienst te kunnen zijn, je bent van harte welkom, mail me!

Cora